Σχετικά με εμάς.

Η εταιρεία Nutrivits, ειδικέυεται στα τρόφιμα επιβίωσης έκτακτης ανάγκης από το 2019.

Τι είναι τα τρόφιμα επιβίωσης έκτακτης ανάγκης:
Είναι τα τρόφιμα που θα σε βοηθήσουν να επιβιώσεις σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης για μερικές μέρες, εβδομάδες η ακόμα και μήνες. Είμαστε μάρτυρες πρόσφατα σε μια σειρά από γεγονότα που κάνουν την ανάγκη αποθήκευσης προϊόντων επιβίωσης έκτακτης ανάγκης πιο επιτακτική. Πιθανότητες για νέες δυσκολότερες Πανδημίες, πιθανότητες για σοβαρές φυσικές καταστροφές, πιθανότητες τοπικού η πυρηνικού πολέμου, σοβαρή επισιτιστική κρίση ακόμα και οικονομικό κραχ είναι πολύ αυξημένες. Η πιθανότητα επιβίωσης σου εξαρτάτε από τον βαθμό προετοιμασίας σου για τέτοιες ακραίες καταστάσεις. Καμία επένδυση σου, καμία κατάθεση μετρητών, κανένα είδος πολύτιμου μετάλλου δεν θα σε σώσει αφού απλούστατα σε ακραίες περιπτώσεις αυτά δεν θα μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα γιατί απλά δεν θα υπάρχουν τρόφιμα! Τα τρόφιμα θα εξαφανιστούν από τις υπεραγορές πριν ακόμη
το πάρει κάποιος χαμπάρι. Και αν έστω καταφέρεις να προμηθευτείς μερικά η ημερομηνία λήξεως θα είναι πολύ κοντινή για σε αρκέσουν να τα καταναλώσεις χωρίς κίνδυνο να δηλητηριαστείς η να αρρωστήσεις ή θα είναι πολύ λίγα για να σε αρκέσουν όσο χρόνο θα διαρκέσει η κρίση.

Άρα η μόνη επένδυση που θα είναι η πιο αποδοτική στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η αποθήκευση τροφίμων επιβίωσης έκτακτης ανάγκης που θα έχουν διάρκεια ζωής αρκετά χρόνια (15-20 χρόνια) καθώς δεν ξέρεις πότε θα τα χρειαστείς .

Είναι δε σημαντικό ότι τα τρόφιμα επιβίωσης έκτακτης ανάγκης περιέχουν όλες εκείνες τις θρεπτικές ουσίες που θα σε βοηθήσουν να επιβιώσεις. Καλύτερα να είμαστε προμηθείς και όχι επιμηθείς στην προκείμενη περίπτωση.

Που βρίσκουμε τρόφιμα έκτακτης ανάγκης επιβίωσης και ποια είναι.

Τα τρόφιμα επιβίωσης NUTRIVITS θεωρούνται από τα καλύτερα στο είδος τους για τους πιο κάτω λόγους:

  • Παρασκευάζονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουν πιστοποιητικά ISO και είναι πιστοποιημένα για την ασφάλεια με CE. Είναι δε πρότυπο προϊόντος στρατιωτικού τύπου έτοιμο φαγητό προς κατανάλωση και του προτύπου GB/T 20980

  • Η τεχνική της παρασκευής τους σε ψηλές θερμοκρασίες αφαίρεσης της υγρασίας (Freeze dried) και ψηλές πιέσεις (compressed) καθώς και η τεχνική συσκευασίας τους αεροστεγώς χωρίς υγρασία σε ειδικό διπλό περιτύλιγμα και σε ειδικό μεταλλικό κουτί εξασφαλίζει διάρκεια ζωής μέχρι και 20 χρόνια εφόσον αποθηκεύεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

  • Η διατροφική τους αξιολόγηση στα 100γραμμάρια μπισκότου ισοδυναμεί με ένα πλήρες γεύμα αφού τα συστατικά δίνουν 1860 Kj ενέργειας και ισοδυναμεί με 445 θερμίδες. Περιέχουν δε Πρωτεΐνη, λίπος ,υδατάνθρακες ,νάτριο , Βιταμίνες Β1 και Β2.

  • Εξαιρετικά χαμηλή τιμή σε συσκευασίες μονάδας και οικονομική συσκευασία των 40 τεμαχίων σε μεταλλικό κουτί. Σε δυο ξεχωριστές γεύσεις φρούτων και σοκολάτας για ικανοποίηση γευστικών προτιμήσεων.